Open dag basisscholen Apeldoorn

11 oktober 2017, van 09:00 tot 12:00, Basisscholen Apeldoorn

Door Agenda

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbest past bij hun kind. Nieuwsgierig wat de basisscholen te bieden hebben? Bezoek één of meerdere scholen tijdens de open dag op 11 oktober van 9.00 tot 12.00 uur.

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

Op je mobiel vinden en selecteren van basisscholen.
Via mobiel, tablet of desktop kunnen ouders www.basisscholenapeldoorn.nl benaderen en een overzicht vinden van alle basisscholen in Apeldoorn. Met behulp van een aantal zoekfilters kunnen zij een eerste voorselectie maken van scholen die hen aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit.

Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in hun schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Op de open dag kunnen bezoekers meestal ook een kijkje nemen bij opvangruimtes en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

Initiatiefnemers De open dag van woensdag 11 oktober is een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep. De stichtingen trekken hierin gezamenlijk, met alle basisscholen, op.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?