Open dag bij Aventus

28 januari 2017, van 10:00 tot 15:00, Aventus, Laan van de Mensenrechten 500

Door Agenda

Op zaterdag 28 januari organiseert mbo-school Aventus een open dag van 10.00 – 15.00 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn welkom op de locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de open dag oriënteren leerlingen zich op een vervolgstudie in het mbo en maken zij kennis met Aventus. Tevens worden de nieuwe opleidingen gepresenteerd.

Met de open dag helpt Aventus toekomstige mbo-studenten bij hun beroepskeuze. Docenten en studenten bieden informatie aan over 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Loopbaanadviseurs zijn aanwezig voor leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding. De open dag is ook geschikt om een indruk te krijgen van de (praktijkgerichte) sfeer op school en de mensen die er werken en studeren. Van te voren aanmelden via aventus.nl voorkomt een lange wachtrij.

7 topleidingen bij Aventus
De Keuzegids 2017 heeft onlangs in haar nieuwe editie 7 opleidingen van Aventus als Topopleiding aangemerkt. Dit zijn de opleidingen Juridische dienstverlening, Dans, Mode & Interieur, Toerisme & Recreatie, Luchtvaartdienstverlening, Publieke beveiliging en Mediavormgeving. Het zijn met name de opleidingen in de Creatieve industrie die in vergelijking met landelijke gemiddelden hoog scoren. Met ingang van dit schooljaar bundelt Aventus de creatieve opleidingen in een nieuwe afdeling waarbij ook een aantal nieuwe opleidingen zijn gestart, zoals Gamedeveloper, Mediaredactiemedewerker en Technicus human technology. Informatie over de Creatieve industrie is aanwezig op de locaties Laan van Mensenrechten te Apeldoorn, Snipperlingsdijk te Deventer en Stationsplein te Zutphen.

Opleidingen in Apeldoorn
De open dag van Aventus in Apeldoorn vindt plaats op drie locaties. Aan de Laan van de Mensenrechten 500 zijn bezoekers welkom met interesse voor: Economie & Handel, Gezondheidszorg & Welzijn, (Landbouw)Techniek, Automotive en Creatieve industrie. Hier vinden zij ook alles over de richtingen Horeca, Toerisme & Recreatie en de Entreeopleiding.
Op Locatie Musschenbroekstraat kunnen bezoekers zich oriënteren op de opleidingen Sport & Bewegen, Orde & Veiligheid en de niveau 4 opleidingen van Secretarieel en Bedrijfsadministratie.
Bij Bouwmensen aan de Sleutelbloemstraat 69b presenteren diverse BBL-bouwopleidingen zich.

Opleidingen in Zutphen en Deventer
Ook de locaties in Zutphen en Deventer openen hun deuren. Op aventus.nl staat welke opleidingen waar zijn. Informatie opvragen kan ook via het Service- & Informatiepunt op 0800 – 444 5555.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?