Open dag bij Aventus

29 november 2017, van 17:00 tot 21:00, Aventus, Laan van de Mensenrechten 500, Apeldoorn

Door Agenda

Op woensdag 29 november organiseert mbo-school Aventus een open dag van 17.00 – 21.00 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn welkom op de locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de open dag oriënteren leerlingen zich op een vervolgstudie in het mbo en maken zij kennis met Aventus. Tevens worden de nieuwe opleidingen gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld Technicus human technology. Studenten van deze opleiding leren alles over ‘slimme’ en innovatieve producten die het leven makkelijker en aangenamer maken, bijvoorbeeld smartwatches of slimme thuisapparaten.

Met de open dag helpt Aventus toekomstige mbo-studenten bij hun beroepskeuze. Docenten en studenten bieden informatie aan over 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Loopbaanadviseurs zijn aanwezig voor leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding. De open dag is ook geschikt om een indruk te krijgen van de (praktijkgerichte) sfeer op school en de mensen die er werken en studeren. Iedereen kan zich van te voren aanmelden voor de open dag via aventus.nl.
Alle 8 locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen openen hun deuren. Op aventus.nl staat welke opleidingen waar zijn. Check dit goed van te voren of bel gratis met ons Service-en Informatiepunt op 0800 – 444 5555.

Nieuwe sportcampus voor studenten Sport & Bewegen en Orde & Veiligheid

Op locatie Musschenbroekstraat te Apeldoorn is sinds het begin van dit schooljaar een nieuwe sporthal geopend. De nieuwe sporthal geeft een sportieve ‘boost’ aan de opleidingen Sport & Bewegen en Orde & Veiligheid. Studenten kunnen hun trainings- en sportlessen op en rond de sportcampus volgen in 3 verschillende sportzalen, de sportvelden rond de school en sportvoorzieningen in de buurt.

Werken bij Aventus

Ook degenen die geïnteresseerd zijn om te komen werken bij Aventus zijn van harte welkom op deze open dag. Regelmatig is de school op zoek naar nieuwe collega’s, als docent of voor ondersteunende functies. Op locatie Laan van de Mensenrechten te Apeldoorn kunnen belangstellenden terecht bij de ‘Werk’-balie. Hier staan medewerkers van Aventus voor hen klaar om alle vragen te beantwoorden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?