Open dag bij Aventus

26 januari 2019, van 10:00 tot 14:30, ROC Aventus

Door Agenda

Zaterdag 26 januari 2019 open dag bij Aventus

Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert mbo-school Aventus een open dag van 10.00 tot 14.30 uur. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders zijn welkom op de locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de open dag oriënteren leerlingen zich op een vervolgstudie in het mbo en maken zij kennis met Aventus. De school biedt kansrijke mbo-opleidingen in de richtingen Economie & Handel, Creatieve industrie, Zorg & Welzijn en Techniek & Mobiel. Nieuwe opleidingen, die in augustus 2019 starten, zoals Mediamanager en Smart technology staan ‘in de picture’. Smart technology is een brede, technische opleiding die inzoomt op alle techniek en softwaresystemen in en rond het huis. Het gaat om het huis van de toekomst waar met slimme (sensor)technieken het comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

Zoveel keuze. No stress.
Met de open dag helpt Aventus toekomstige mbo-studenten bij hun beroepskeuze. Docenten en studenten bieden informatie aan over 200 verschillende beroepsopleidingen en beantwoorden vragen van leerlingen en ouders. Loopbaanadviseurs zijn aanwezig voor leerlingen die nog twijfelen over hun vervolgopleiding. De open dag is ook geschikt om een indruk te krijgen van de (praktijkgerichte) sfeer op school en de mensen die er werken en studeren. Iedereen kan zich van te voren aanmelden voor de open dag via aventus.nl.
Alle 8 locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen openen hun deuren. Op aventus.nl staat welke opleidingen waar zijn. Check dit goed van te voren of bel gratis met ons Service-en Informatiepunt op 0800 – 444 5555.

Innovatieplein
Innoveren is onmisbaar voor de toekomst van onze studenten en de arbeidskansen in de Stedendriehoek. We trekken op met partners in de regio en ontwikkelen samen veel verschillende projecten. In onze beroepsopleidingen krijgt duurzame technologie prioriteit en leren onze studenten creatief en ondernemend te zijn. Tijdens de open dag zullen diverse opleidingen laten zien hoe ze nieuwe technologie en nieuwe onderwijsvormen integreren in de lespraktijk. Op Locatie Laan van de Mensenrechten te Apeldoorn zal een innovatieplein zijn waar toekomstige studenten kunnen ervaren hoe VR-brillen gebruikt worden in het onderwijs, kunnen ze kennismaken met social robots en virtueel rondlopen in het Aventus Domoticahuis.

Geïnteresseerd in de combinatie werken en leren?
Iedereen die belangstelling heeft voor de combinatie werken en leren op het mbo (=BBL) kan terecht bij de speciale leerwerkbanen-stand op locatie Laan van Mensenrechten te Apeldoorn en locatie Middelweg te Deventer. Er is een vacaturezuil met een overzicht van leerwerkbanen in o.a. de zorg, techniek, logistiek, industrie en ICT. Jongeren, volwassenen, carrière-switchers, zij-instromers of werkzoekenden kunnen er terecht voor al hun vragen over de combinatie werken en leren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?