Open dag bij Markant

29 augustus 2015, Cultuurkwartier

Door Markant

© Markant

Op zaterdag 29 augustus houdt Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn, de jaarlijkse open dag, als onderdeel van Cultuurkwartier Open. Onder het motto ‘Heb jij het in de vingers?’ kunnen kinderen, jongeren en volwassenen van 13.00-17.00 uur zien en ervaren wat er dit seizoen mogelijk is aan lessen, cursussen en workshops. Een middag vol presentaties, workshops, optredens en inloopateliers met volop gelegenheid om kennis te maken met de docenten. Dankzij hun enthousiasme en professionaliteit staat Markant garant voor een breed, inspirerend aanbod en een flinke dosis plezier!

Markant Open Dag 2015 Veel te beleven
Bezoekers krijgen informatie over lessen en cursussen, maar steken ook zelf de handen uit de mouwen. Er zijn diverse workshops zoals theatersport, oude piano beschilderen, flamenco, muziek op schoot of theater-zang-dans. Verder zijn er diverse optredens, presentaties en is er een circus speelplaats. Iedereen kan instrumenten uitproberen in de instrumententuin of om 13.55 de modeshow bekijken. Hoogtepunt is wellicht de wedstrijd ‘bootje bouwen, vliegtuigje vouwen’ voor iedereen onder de 18. Het volledige middagprogramma staat op www.markantapeldoorn.nl.

Start lessen en cursussen
Een keuze gemaakt uit het aanbod kunst & cultuur? Direct inschrijven kan op 29 augustus bij de balie of in de informatiestand. Voor wie nog het nog niet zeker weet: Markant start het nieuwe seizoen met gratis proeflesweken voor alle disciplines. Muzieklessen beginnen in de week van 7 september, andere cursussen beginnen in de week van 14 september. Meer informatie is te vinden op de website en Markant is open van 9.30 tot 17.00 uur. Vragen kunt u ook stellen via info@markantapeldoorn.nl of via (055) 5213967.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?