Open dag bij Markant

31 augustus 2013, van 13:00 tot 16:30, Markant Apeldoorn

Door Agenda

http://www.markantapeldoorn.nl/
Op 31 augustus houdt Markant, Centrum voor Kunsteducatie Apeldoorn, de jaarlijkse open dag. Kinderen, jongeren en volwassenen in Apeldoorn kunnen die middag zien wat er mogelijk is aan lessen, cursussen en workshops in kunst en cultuur. De open dag duurt van 13:00 tot 16:30 uur. Kijk voor het volledige programma op www.markantapeldoorn.nl/proeflokaal.
 
Bezoekers van de open dag kunnen informatie krijgen over de lessen en cursussen, maar ook zelf de handen uit de mouwen steken. Bijvoorbeeld bij de inloopateliers, de workshop striptekenen, dansworkshops, meezingen met het zing-maar-mee-koor, schminken en verkleden en instrumenten uitproberen in de instrumentenproeverij. Er is van alles te doen voor jong en oud. Direct online inschrijven kan in de informatiestand voor het pand.
De open dag van Markant is onderdeel van Cultuurkwartier Open.
Start lessen en cursussen
De muzieklessen beginnen in de week van 9 september, alle andere cursussen beginnen in de week van 16 september. Markant start het nieuwe seizoen met gratis proeflesweken voor alle disciplines. Meer informatie over de proeflessen is te vinden op www.markantapeldoorn.nl/proeflessen of via (055) 5213967.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?