Open dag Bounz Apeldoorn

9 oktober 2016, van 11:00 tot 14:00, Zwitsal Apeldoorn

Door Agenda

Bounz Apeldoorn stelt zondag 9 oktober deuren open voor iedereen

Maak gratis kennis met trampolinespringen next level

Op zondag 9 oktober stelt Bounz Apeldoorn van 11:00 – 14:00 uur de deuren open op Zwitsal Apeldoorn. Bounz is sport en ontspanning in één. Jong en oud kan op 9 oktober kennismaken met deze nieuwe vorm van trampolinespringen.

Wat is Bounz?
Bounz kan ‘vrij’ gedaan worden, maar er zijn ook speciale lessen Bounz Tricks (voor kinderen van 8 tot 15 jaar), BodyBounz (vanaf 16 jaar) en Dodgeball (een balspel op de trampoline, voor iedereen). Ook laat Bounz zien welke arrangementen zij hebben voor (kinder-) feestjes.

Bounz Apeldoorn
Bounz Apeldoorn is sinds een half jaar gevestigd op het Zwitsalterrein (ingang Zuid) aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. In een grote hal staan twee grote trampoline-arena’s opgesteld, zodat er op elk moment voor elk wat wils is. Welke vorm van Bounz het beste bij jou past, ontdek je zondag 9 oktober. Bounz Apeldoorn geeft tussen 11:00 en 14:00 steeds clinics van een kwartier. Iedereen is welkom om er gratis aan deel te nemen.

Speciale actie
Ben je enthousiast over trampolinespringen bij Bounz? Alleen op zondag 9 oktober kost onze tien rittenkaart (normaal 70 euro) slechts 55 euro. Per oktober introduceert Bounz Apeldoorn maandabonnementen. Dit is een persoonlijk abonnement, waarmee kinderen doordeweeks onbeperkt mogen springen voor een introductieprijs van 20 euro per maand.

Bounz® Apeldoorn
Vlijtseweg 106
7317 AG Apeldoorn
Tel. 055 3125009
www.apeldoorn.bounz.nl
www.facebook.com/bounzapeldoorn

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?