Open Dag Dierenasiel

29 september 2012, van 11:00 tot 16:00, Kuipersdijk 11, Klarenbeek

Door Redactie

Op zaterdag 29 september houdt dierenasiel de Kuipershoek van 11.00 uur tot 16.00 uur haar open asieldag aan de Kuipersdijk 11 te Klarenbeek. Het belooft een informatieve en leuke dag te worden voor jong en oud.

U kunt op deze dag een kijkje nemen achter de schermen van het asiel. Hoe ziet de dierenartskamer er uit? Welke katten zitten in de buitenren? Waar bevindt zich het hondenpension? Wat is de quarantaineruimte? Zijn er nog kittens? Hoe trim je een hond?

De antwoorden op al deze vragen weet u na uw bezoek aan het asiel. U kunt verder mooie prijzen winnen door mee te doen aan het ‘enveloppen trekken’. Diverse ondernemers hebben fraaie prijzen ter beschikking gesteld, waar we heel blij mee zijn. Vanzelfsprekend is de opbrengst voor het asiel.

Ook aan de kinderen is gedacht. Er worden leuke activiteiten voor ze georganiseerd en bovendien is Ikki, de Kids for Animals mascotte, aanwezig. De Dierenambulance zal ook te bewonderen zijn ( behalve bij noodgevallen). De vrijwilligers vertellen u graag over het werk op de ambulance. Kortom, genoeg te beleven op deze dag. Kom dus langs en maak kennis met onze dieren in het asiel!

Tijdens de open asieldag worden geen honden of katten uitgegeven, mocht u interesse voor een dier hebben dan zien we u graag op een ander moment terug.

We vragen u vriendelijk geen honden mee te nemen naar het asiel in verband met mogelijke onrust onder de asielhonden.

Alvast bedankt voor uw begrip en ……. tot ziens op zaterdag 29 september!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?