OPEN DAG Eetcafé en Tennis “de Manege”

24 mei 2015, van 12:00 tot 16:00, Brasserie "de Manege"

Door Redactie

Eerste Pinksterdag 24 mei 12.00 u tot 16.00 u: OPEN DAG Eetcafé en Tennis “de Manege”

Vanaf mei 2015 wordt er op “de Manege” weer getennist. We hebben 3 prachtige banen op ons bosrijke park. Twee banen zijn gelegen op een hoger gedeelte waar ook ons zwembad zich bevindt. Rond het zwembad ligt een groot terras met een sfeervolle buiten bar voor de nodige verfrissingen.

We zitten al een tijdje te denken over een mooie nieuwe invulling van tennis op ons park. Wat daarbij bij ons de boventoon voerde is, dat wij tennis bereikbaar willen maken voor iedereen. In deze economisch best lastige tijd waarin alles steeds maar duurder wordt, toch sporten.

Tennis “de Manege” gaat een totaal nieuw concept beginnen op het gebied van de tennissport. Normaal gesproken wordt u lid van een vereniging met de daarbij behorende kosten en heeft u een aantal verplichtingen bij die vereniging, zoals bardiensten draaien en vrijwilligerswerk doen. Verder heeft u vaak rekening te houden met banen die bezet zijn en kunt u niet tennissen op het moment dat u dat wenst. Denk maar eens aan heren-, dames- en/of rommelpot-avonden en zijn de banen vaak bezet voor toernooien en competities.

Bij Tennis de Manege heeft u dat niet. U wordt straks speler bij Tennis “de Manege” en kunt straks online reserveren met uw unieke inlogcode. Voor het bedrag van € 75,00 kunt u het hele tennisseizoen vrij spelen (eenmalige inschrijfkosten zijn € 15,00).
Wilt u meer informatie over Tennis “de Manege” of zich al vast inschrijven, neem dan contact op met Dieter ten Tije Brasserie “de Manege” 06 51402304.

Daarnaast kunt u gebruik maken van ons zwembad. Bij goed weer is onze boven bar aan het zwembad geopend. Daar kunt u zelfs uw eigen BBQ pakket bestellen en bereiden op één van onze BBQ’s.

Eerste Pinksterdag ZONDAG 24 MEI is er een OPEN DAG bij “de Manege” en kunt u vrijblijvend kennis met ons komen maken. Ook is er een tennisclinic en kunt u gratis tennisles krijgen van onze aan “de Manege” verbonden tennisleraar Marcel Schiphorst om te ervaren hoe leuk de tennissport is. Kijk eens op onze site brasseriedemanege.com onder het kopje tennis.
Kom kennismaken met Tennis “de Manege”. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Wij zien u graag!

Daarnaast is de Brasserie doordeweeks vanaf 11.00 uur open als u gezellig samen een kop koffie wilt drinken. Ook kunt u lunchen en borrelen en tegen de avond heerlijk eten in ons eetcafé. We hebben een leuke kaart met voor een ieder lekkers. De hele maand mei hebben we aantrekkelijke aanbiedingen i.v.m. de opening, zoals bij reservering: € 5,00 korting p.p. bij besteding van een voor-, hoofd- en nagerecht.

In de weekenden staan er veel evenementen gepland, zoals onze drukbezochte disco voor de 30+ “BACK IN TIME”. We hebben iedere maand Jammen (Country/Evergreens/Rock), Jazz (de Triangle Jazzclub in het winterseizoen) en diverse optredens van Bands op ons programma staan en op zaterdagavond 13 Juni kunt u genieten van onze Hollandse avond. Kijk voor de hele agenda op onze site.

Brasserie “De Manege” is uitermate geschikt voor personeelsfeesten, feestavonden, recepties en bruiloften. De week afsluiten met collega’s onder ‘t genot van een hapje en een drankje of een heerlijk buffet, dat kan bij De Brasserie.

Wij beschikken over voldoende zitplaatsen en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?