Open Dag en Seizoensopening Tim Koldenhof Producties

27 september 2015 - 28 september 2015

Door Agenda

Angela Stouten

Tim Koldenhof Producties uit Apeldoorn gaat officieel haar deuren van de theaterschool openen. Deze feestelijke gelegenheid willen zij graag met de bewoners uit Apeldoorn en omgeving vieren. Hiervoor zijn er twee speciale momenten georganiseerd, namelijk een Open Dag en een Seizoensopening.

Zondag 27 september is er een Open Dag van 10:00 t/m 16:00 uur aan de Vlijtseweg 140 (Ingang Noord) te Apeldoorn. Dit is de unieke kans om het pand te bewonderen, te genieten van een kopje koffie/thee in de Theaterkantine, mee te doen aan workshops uit het bestaande lesaanbod voor alle leeftijden of te kijken naar verschillende presentaties van de huidige leerlingen. Het programma van de Open Dag is terug te vinden op de website van Tim Koldenhof Producties.

Na afloop van de Open Dag wordt er op maandag 28 september de View to Pay Seizoensopening georganiseerd. Dit is het moment om te zien wat Tim Koldenhof Producties aanbiedt en wat er de komende tijd allemaal staat te gebeuren. Tijdens de Seizoensopening treden er vele talenten van de school op, afgewisseld met professionals in een mix van zang, dans en theater. Het beloofd een spectacu  laire show te worden. De show vindt plaats in Schouwburg Orpheus te Apeldoorn op maandag 28 september van 20:00 uur t/m 21:00 uur. Tickets zijn voor 2,00 euro per stuk te koop via de website van Tim Koldenhof Producties. Wees op tijd met reserveren, door de beperkte ruimte wordt er verwacht dat de tickets snel zijn uitverkocht. Op = op!

www.timkoldenhof.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?