Open dag Koninklijke Scholengemeenschap (KSG)

1 februari 2017, van 14:30 tot 19:30, KSG Apeldoorn, Jhr. Mr. Molleruslaan nummer 42 en 32, Apeldoorn

Door Agenda

Op woensdag 1 februari houdt de KSG open dag. Van 14.30 uur tot 19.30 uur zijn leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders van harte welkom om sfeer te komen proeven op de Koninklijke Scholengemeenschap aan de Jhr. Mr. Molleruslaan in de wijk De Parken.

De KSG is een openbare school voor mavo, up2havo, havo, vwo en tweetalig vwo. Internationalisering en sportactief zijn de speerpunten van de school. Leerlingen leren letterlijk en figuurlijk over hun eigen grenzen heen te kijken.

Bezoekers kunnen beide locaties aan de Jhr. Mr. Molleruslaan bekijken en ervaren hoe het er aan toe gaat. In de lokalen presenteren de docenten de verschillende vakken en krijgen leerlingen een indruk hoe de lessen verlopen. Er zijn presentaties van de afdelingen mavo, up2havo, havo, vwo, tweetalig vwo, de mentoren en het ondersteuningsteam.

Op de open dag kan niet alleen worden kennis gemaakt met de ‘gewone’ vakken maar ook met het programma van Anglia, global perspectives, up2art en het masterclass programma. In de gymzalen kan o.a. de nieuwe klimwand worden uitgeprobeerd.

Vragen staat natuurlijk vrij tijdens deze open dag. Leerlingen en medewerkers van de school beantwoorden deze graag. De open dag vindt plaats aan de Jhr. Mr. Molleruslaan nummer 42 en op nummer 32 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar 055 521 26 55 of kijk op www.ksg-apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?