Open Dag Scouting SWIII/LBP

21 juni 2014, van 09:30 tot 16:30, Jachtlaan 4-6, Apeldoorn

Door Redactie

Laat jij je uitdagen? Kom zaterdag naar de Open Dag!

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell (SWIII/LBP) heeft nog plek voor vrijwilligers! Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meehelpen om een kamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting al een super vrijwilliger!

Met meer vrijwilligers kan scoutinggroep SWIII/LBP nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Kom aanstaande zaterdag 21 juni langs om te kijken of Scouting iets voor jou is. Tijdens deze Open Dag is iedereen van harte welkom om er achter te komen hoe leuk en afwisselend het bij onze scoutinggroep is!

Scoutinggroep SWIII/LBP uit Apeldoorn biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die de groep doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze gave vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je (toekomstige) werk of opleiding.

Dus kom zaterdag 21 juni aan om er achter te komen of Scouting ook iets voor jou is!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?