Open dag Scoutinggroep Ugchelse Woudlopers

20 september 2014, van 11:00 tot 16:00, Hulkestein 45, Ugchelen

Door Redactie

De Ugchelse Woudlopers

Scoutinggroep De Ugchelse Woudlopers houdt op 20 september van 11:00 tot 16:00 uur een open dag op hun terrein aan de Hulkestein 45 in Ugchelen. Kinderen en hun ouders zijn op deze dag van harte welkom om kennis te maken met de groep.

Activiteiten

Er zijn op deze open dag allerlei activiteiten voor de kinderen, zo kunnen ze met een kabelbaan, pannenkoeken bakken en kratstapelen. Speciaal voor de gelegenheid is er een 10 meter hoge toren gebouwd waar ze in kunnen klimmen. Omdat het terrein van de Ugchelse Woudlopers grenst aan een bos, zijn ook hier allerlei activiteiten te doen. Voor ouders is er een informatietent waar ze alles te weten kunnen komen over de groep.

Over de Ugchelse Woudlopers

De Ugchelse Woudlopers (UW2) is een actieve scoutinggroep, gevestigd in Ugchelen. Ruim tachtig enthousiaste jeugdleden komen elke zaterdag enkele uren bij elkaar voor een ‘opkomst’, waarop ze onder begeleiding allerlei activiteiten ondernemen. Van traditionele activiteiten zoals hutten bouwen en brood bakken, tot eigentijdse activiteiten met GPS en multimedia. Kinderen kunnen lid worden van scouting als ze 4,5 jaar oud zijn. Bij de UW2 zijn er vervolgens vijf leeftijdscategorieën (speltakken) waarin de jongeren deel kunnen nemen aan het scoutingspel. Meer informatie is te vinden op: www.uw2.nl of www.facebook.com/ugchelsewoudlopers

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?