Open dag Tot 2021

10 februari 2017, van 10:00 tot 22:00, Tot2021, Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn

Door Agenda

De oude Ambachtsschool: een markant gebouw in Apeldoorn waar vroeger oude handambachten zoals timmerman of loodgieter werden bijgebracht is sinds begin 2014 dé werkplaats voor een grote groep enthousiaste ondernemers. Vele verschillende bedrijven en disciplines werken hier nu (samen) en tot2021 is gepositioneerd tot dé ontmoetingsplek in Apeldoorn waar écht wat gebeurd. Tijdens open dag op vrijdag 10 februari laten we zien wat er precies allemaal gebeurt, welke ondernemers er (samen) werken en wat we gezamenlijk of apart doen en maken. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen!

Het programma begint om 10.00 uur met een welkom in Heerlijk Lokaal. Vanaf 10.30 zullen er door het hele gebouw heen verschillende workshops, lezingen en presentaties of informatiessies te volgen zijn. Deze duren elk ongeveer 45 minuten. Elk uur start een nieuwe ronde met workshops, lezingen of presentaties en tussendoor is er tijd voor koffie of om even na te praten. Door het hele gebouw heen kunnen bezoekers zien wat de ondernemers doen, tips en trucs krijgen van experts op een vakgebied, meedoen met workshops, exposities van kunstenaars uit het pand bezoeken, en nog veel meer.

Wil je weten welke ondernemers allemaal meedoen aan de open dag? Kijk dan even de op de website van www.tot2021.nl. De activiteiten en workshops zijn uiteraard allemaal gratis.

Houd de website www.tot2021.nl en de Facebookpagina van Tot2021 in de gaten voor alle informatie en het precieze programma en het blokkenschema met activiteiten van de open dag. En vergeet vooral niet om even langs te komen.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?