Open Dag Voedselbank Apeldoorn

19 mei 2012, van 11:00 tot 15:00, Voedselbank Apeldoorn

Door Nataliefde

Op zaterdag 19 mei a.s. houdt de Voedselbank een Open Dag. Het is een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te kijken. De vrijwilligers vertellen alles over het werk, de voedselpakketten, onze leveranciers en de aanvragen.

Bij verschillende kraampjes vindt u ook informatie over instellingen waar wij mee samenwerken. Het Matrozenkoor Apeldoorn treedt voor u op. Natuurlijk is er koffie en thee en voor de kinderen limonade. Het programma wordt nog aangevuld met leuke activiteiten. De Open Dag wordt gehouden van 11.00 uur tot 15.00 uur aan Kanaal Noord 147. Dat is achter de Gamma aan de Vlijtseweg; volg de wegwijzers.

De Voedselbank ondervindt de invloeden van de slechtere economie. Het aantal klanten neemt sterk toe en de leveranciers leveren minder producten. Samen met de sociaal-maatschappelijke instellingen in Apeldoorn proberen we toch zoveel  mogelijk gezinnen elke week te voorzien van een pakket levensmiddelen met in elk geval versproducten. We ontvangen geen subsidies maar betalen onze kosten uit giften die we ontvangen van verenigingen, bedrijven, kerken, particulieren en scholen die acties voor ons organiseren.

Op onze website www.voedselbank-apeldoorn.nl vindt u alle informatie over ons werk. Houd 19 mei vrij in uw agenda en kom ons bezoeken!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?