Open dag Voedselbank Apeldoorn

27 september 2014, van 11:00 tot 15:30, Kanaal Noord 147

Door Redactie

© Voedselbank

Op zaterdag 27 September a.s. houdt de Voedselbank een Open Dag. Het is een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te kijken. De vrijwilligers vertellen alles over het werk, de voedselpakketten, onze leveranciers, onze sponsors en de aanvragen. Er is gelegenheid voor een rondleiding.

Op verschillende kraampjes vindt u informatie over instellingen waar wij mee samenwerken. Ieder jaar ontvangen wij kerstpakketten van bedrijven: de non-food artikelen die daarin zitten worden niet bij de pakketten uitgedeeld. Deze artikelen worden ook dit jaar voor een heel zacht prijsje verkocht en de opbrengst is voor de Voedselbank. Verder is er een verloting met mooie prijzen en er wordt een film over de Voedselbank vertoond. Natuurlijk is er koffie, thee en limonade met wat lekkers. Er zijn ook kinderactiviteiten.

De Open Dag wordt gehouden van 11.00 uur tot 15.30 uur aan Kanaal Noord 147. Dat is achter de Gamma aan de Vlijtseweg; volg de wegwijzers. De Voedselbank ondervindt de invloeden van de slechtere economie. Het aantal klanten is de laatste maanden weliswaar iets afgenomen, maar leveranciers leveren steeds minder producten. Samen met de sociaal-maatschappelijke instellingen in Apeldoorn proberen we toch zoveel mogelijk gezinnen elke week te voorzien van een pakket levensmiddelen met in elk geval versproducten. We ontvangen geen subsidies maar betalen onze kosten uit giften die we ontvangen uit acties van verenigingen, bedrijven, kerken, particulieren en scholen die acties voor ons organiseren.

Op onze website: apeldoorn.voedselbankennederland.nl vindt u alle informatie over ons werk. Houd 27 September vrij in uw agenda en kom ons bezoeken

Jacqueline van den Brink,

Voorzitter Bestuur Voedselbank

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?