Open Dag vol dans, zang, muziek en theater!

21 september 2014, van 13:00 tot 17:00, Jean Monnetpark 59

Door Redactie

Apeldoornse Popschool

Het bruist op het Jean Monnetpark 59! De 4 scholen, te weten: STA, Apeldoornse Popschool, Mi Dushi en Come Correct Dance Academy openen hun deuren op zondag 21 september voor een te gekke Open Dag! Je bent van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur om je helemaal onder te dompelen in muziek, zang, dans en theater! In alle studio’s en muzieklokalen zijn workshops, demolessen en in het prachtige Theater STA kun je genieten van vele minivoorstellingen! Er is volop kindervermaak en er is een informatiekraam waar je al je vragen kunt stellen over de cursussen die hier worden gegeven. De entree is gratis! Voor info zie ook: www.apeldoornsepopschool.nl, www.sta-apeldoorn.nl, www.midushi.nl en www.ccda-apeldoorn.nl.

STA is een professionele school voor dans, zang en theater. Op alle niveaus en voor alle leeftijden zijn er lessen in het volle rooster te vinden! Peuters kunnen dansen en zingen, gezellig samen met een (groot)ouder. Kleuters kunnen dansen of zingen én spelen in een echte musical. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er veel te doen: hiphop, streetjazz, klassiek ballet, tapdans musical, zang en theater, zomaar een greep uit het grote aanbod! Ook jongeren en volwassenen kunnen kiezen uit vele lessen en als u wilt werken aan uw conditie of wilt genieten van yoga? De Body&Mind afdeling heeft voor elk wat wils!

Apeldoornse Popschool is vorig jaar september begonnen met muzieklessen in popinstrumenten en telt inmiddels 130 leerlingen die wekelijks met plezier gebruikmaken van het laagdrempelig muziekonderwijs. APS heeft zich afgelopen seizoen ook succesvol neergezet op vele culturele podia en platforms waardoor een groot aantal leerlingen hun eerste optredens hebben gedaan voor een groter publiek. Want niet alleen het beheersen van een instrument of zang staat op het lesprogramma, ook optreden voor en het bespelen van publiek neemt een belangrijke plaats in. Tijdens de Open Dag zijn er mogelijkheden tot het volgen van proeflessen en workshops gitaar, basgitaar, drums, zang en keyboard.

Mi Dushi onderscheidt zich met een exclusief aanbod op het gebied van wereldmuziek en -beweging: Afrikaanse en Latin percussie, didgeridoo, buikdansen en bellyfit zijn de cursussen die aangeboden worden. Mi Dushi werkt met zeer professionele, gerenommeerde docenten en met kleine groepen. Op deze manier kan er aan iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht worden gegeven. In overleg kun je meestal gedurende het hele jaar met de lessen starten. Verder organiseert Mi Dushi vele workshops, voor iedere gelegenheid een mooie manier om met elkaar iets te doen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?