Open Dag van Zorg en Welzijn bij Pluryn in Apeldoorn

19 maart 2016, van 11:00 tot 15:00, Pluryn, Nobelstraat 23, Apeldoorn

Door Agenda

Kom kijken bij Pluryn op de Open Dag van Zorg en Welzijn

Altijd al een keer bij een woonvoorziening voor mensen met een beperking willen kijken? Of op zoek naar een uitdagende baan? Kom dan naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 19 maart. Honderden zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland openen die dag hun deuren. Ook de locatie van Pluryn aan de Nobelstraat in Apeldoorn doet mee.

Iedereen die belangstelling heeft voor een baan in de zorg is welkom. Maar ook mensen die meer willen weten over vrijwilligerswerk of zich willen oriënteren op een opleiding of stage kunnen terecht. Natuurlijk staan de deuren ook open voor iedereen die meer wil weten over het zorgaanbod van Pluryn. En voor mensen die gewoon eens een kijkje willen nemen bij een zorgvoorziening, die normaal niet voor publiek geopend is. Er is informatie verkrijgbaar en er zijn extra activiteiten.

In het wooncomplex aan de Nobelstraat 23 in Apeldoorn wonen ruim tachtig (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke handicap en gedragsproblemen. Kom genieten van een kopje koffie of thee, maak kennis met de bewoners en volg de rondleiding. De open dag duurt zaterdag 19 maart van 11.00 tot 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.pluryn.nl. Kijk voor meer informatie op www.pluryn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?