Open DoeDag

21 april 2012 - 16 juni 2021, van 11:00 tot 16:00, +Punt Orden

Door Randy Gasper

Zaterdag 21 april vindt er in Orden de Open DoeDag plaats. In het +Punt Orden, het jongerencentrum 7312 en de Kinderopvang OOK zijn verschillende activiteiten en workshops waar iedereen die langskomt aan kan deelnemen. Je kunt er rappen, kruiden herkennen, meedoen aan een fotoraadwedstrijd, wildbreien, creabea, darten, etc. In het kinderdagverblijf zijn speciale activiteiten voor de allerkleinsten. 7312 richt zich op de jeugd. De lente zit in de lucht en de DoeDag staat ook in het teken van bloemen, planten en kruiden.

De bewoners, vrijwilligers van het +Punt, het kinderdagverblijf en leerlingen van het Cortenbosch hebben van alles voorbereid voor een groene Make-over. Het zal er straks fleurig en kleurig uit gaan zien rond het +Punt. De kinderen van de kinderopvang gaan de plantjes, kruiden en groenten verzorgen. De toegang zaterdag is gratis. De vrijwilligers willen de actie ‘Steun Maud voor leven’ ondersteunen.

De opbrengst van de drank en hapjes gaat dan ook naar dit doel. Maud, van 2 jaar heeft neuroblastoom en haar overlevingskans wordt 2x zo groot als ze in Amerika wordt behandeld.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?