Open Huis Stichting ‘kLEEF!

30 augustus 2018, van 14:00 tot 17:00

Door Agenda

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden.

Tijdens de openingsuren kunt u binnen lopen en met al uw vragen terecht: deskundige gastvrouwen en gastheren hebben ruim de tijd voor u in een veilige omgeving. Maar in het huis kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten, gespreksgroepen en spreekuren (met o.a. een raadsvrouw of financieel adviseur).

Heeft u het Inloophuis altijd al eens van binnen willen bekijken en de sfeer willen proeven? Dat kan tijdens het OPEN HUIS op donderdag 30 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur. Daarnaast geeft onze schilderdocent Bettina Regeling om 15.00 uur een korte workshop Schilderen en tekenen en Janneke Nieboer om 15.30 uur een kennismaking met Mindfulness. De workshops zijn kosteloos en voor iedereen toegankelijk.

Gastvrouwen en gastheren ontvangen u met koffie, thee en iets lekkers en staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door het huis.

Iedereen is welkom!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?