Open Huis Stichting ‘kLEEF!

4 februari 2020, van 10:00 tot 15:00, Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Door Agenda

Open Huis Stichting ‘kLEEF!

Dinsdag 4 februari 2020 tussen 10.00 en 15.00 uur

Veel mensen kennen onze stichting maar weten niet wat er gebeurt achter de voordeur.

Tijdens ons open huis op Wereldkankerdag, dinsdag 4 februari, geven we iedereen de gelegenheid om kennis te maken met het inloophuis en staan de deuren open voor alle belangstellenden. U bent van harte welkom tussen 10.00 tot 15.00 uur.

Gastheren en gastvrouwen staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door het huis. Ook is het mogelijk om mee te kijken bij diverse activiteiten. In de ochtend kunt u meekijken bij bewegen, schilderen en yoga.

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en/of hun naasten of nabestaanden.

Tijdens de openingsuren kunt u binnen lopen en met al uw vragen terecht: deskundige gastvrouwen en gastheren hebben ruim de tijd voor u in een veilige omgeving. Maar in het huis kunt u ook kennismaken met verschillende activiteiten, gespreksgroepen en spreekuren (met o.a. een raadsvrouw, financieel adviseur, notaris of diëtist).

Samenvatting:

Wat: Open Huis tijdens Wereldkankerdag 2020

Voor wie: alle belangstellenden

Wanneer: dinsdag 4 februari 2020

Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur

Waar: Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn.

Contact: telefoonnummer (055) 576 26 76 of mail info@stichtingkleef.nl. www.stichtingkleef.nl * www.facebook.com/stichtingkleef

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?