Open Middag Barb’s Beeldentuin-Atelier

16 oktober 2016, van 13:00 tot 16:30, Barb’s Beeldentuin-Atelier, Fluitersweg 34, Wenum Wiesel

Door Agenda

Op zondagmiddag 16 oktober is een OPEN MIDDAG in Barb’s Beeldentuin van Apeldoornse beeldhouwster Barbara Pijnappel van 13 – 16.30 uur. De tuin vindt u aan de Fluitersweg 34 in Apeldoorn-Noord/Wenum Wiesel.

Er zijn veel bloeiers in de tuin. Barbara heeft een voedselrijke tuin gemaakt voor kleine diertjes, insecten, bijen en vlinders. De tuin is ingericht en beplant met heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + struiken. Achterin de tuin is de plek voor workshops speksteen en haar eigen beeldhouwplek.

Er is een vijver met planten, kikkers en andere waterbeestjes. Er is een klein heuveltje met stenen en rotsplanten. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes en er is een winter egelhuisje achterin de tuin gemaakt.

U kunt kijken naar bronzen en stenen beelden in de tuin. Er zijn figuratieve, abstracte en organische beelden. Barbara maakt 30 jaar beelden en heeft veel ervaring met het werken met diverse materialen zoals klei, was, gips en brons en diverse steensoorten zoals marmer, franse kalksteen, serpentijn, springstone, etc.

Er is informatie verkrijgbaar over de 12-weekse cursus boetseren die start in september en januari + informatie over de workshops speksteen bewerken en boetseren met zelf hardende Plusklei, die gedurende het hele jaar worden gegeven op diverse zaterdagmiddagen, zie de website www.barbsgallery.com voor alle informatie en data. Met een groep een workshop inplannen op een eigen datum is ook mogelijk.

Bij goed weer is Barbara doorlopend aan een beeld bezig, er kan iets gedemonstreerd worden en u kunt om nadere uitleg vragen. Er is alvast een kijkje te nemen in de tuin op www.barbsgallery.com/tuin.html

Mocht het slecht weer zijn, dan is het atelier open.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?