Open middag Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie

2 september 2018, van 13:00 tot 16:30

Door Ben Eggermont

De komende tijd zijn er verschillende activiteiten bij Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie aan de rand van Apeldoorn Noord en Wenum Wiesel.

Op 2 september a.s. is er een OPEN MIDDAG van 13.00 – 16.30 uur, met bronzen en stenen beelden en info over de cursus boetseren en workshops speksteen + boetseren. Zelf een datum vastleggen kan voor groepen van min. 5 pers..Er zijn veel bloeiers in de ‘wilde’  tuin, die ook is gemaakt voor kleine diertjes, insecten, bijen en vlinders.

Eerstvolgende datum met open inschrijving voor een SPEKSTEEN WORKSHOP is 8 september a.s. Een eigen beeldje maken in speksteen met professioneel gereedschap. Inspiratie en creativiteit ontstaan vanzelf tussen mijn beelden om een mooi eigen beeldje te maken. Ervaring is niet nodig. Bij goed weer is het onder de overkapping in de beeldentuin met uitzicht op bloemen, planten en vlinders.

Een cursus boetseren met was, start van 5 okt. tot 21 dec., een 11-weekse cursus op vrijdagochtenden. Om uw eigen beeldje te maken gaat u werken met was rond een draadfiguur. Deelnemers kunnen bijv. een mensfiguur, een dier, een portret of buste maken of een (fantasie)object.  Barbara doet voor hoe u het best kunt werken met het materiaal en hoe u een beeld op kunt bouwen. Figuratief of abstract werken is beide mogelijk. Heel groot werken is niet mogelijk. Barbara heeft veel voorbeelden, te zien op haar website. Aan het eind van de lesperiode is het mogelijk je wassen beeldje te laten gieten. Aanmelden + meer info over alle activiteiten staat op www.barbsgallery.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?