Open Monumentendagen Fotowedstrijd

5 september 2014 - 14 september 2014, van 00:00 tot 23:59, CODA

Door Redactie

Wikimedia

Het thema van de Open Monumentendagen 2014 is Op Reis. Een thema dat op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden: van letterlijk reizen en andere culturen bezoeken tot figuurlijk reizen door de tijd of in gedachten. Op Reis wordt zo een grenzeloos thema, waarbij de fantasie van de reiziger de grenzen bepaalt. Met de Open Monumentendagen Fotowedstrijd nodigt het OMD-comité Apeldoorn iedereen uit zijn of haar interpretatie van dit thema op beeld vast te leggen en vóór 15 augustus in te sturen. Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen de 25 beste foto’s die van 5 tot en met 14 september geëxposeerd worden in CODA.

De Open Monumentendagen hebben plaats op zaterdag 13 en zondag 14 september en het thema dit jaar is Op Reis. Voorafgaand aan dit weekend organiseert het OMD-comité Apeldoorn een fotowedstrijd met hetzelfde thema waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Zo worden de 25 beste foto’s geëxposeerd in CODA en krijgen de winnaars van de drie beste foto’s een VVV cadeaubon.

Meedoen aan deze fotowedstrijd is eenvoudig: mail vóór 15 augustus uw gefotografeerde interpretatie van het thema Op Reis naar omdapeldoorn@gmail.com en vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Een deskundige jury kiest uit alle inzendingen de 25 beste, meest bijzondere foto’s die van 5 tot en met 14 september in CODA geëxposeerd worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?