Open (reken)dag op woensdag 2 april

2 april 2014, van 09:00 tot 12:00, De Zevensprong Apeldoorn

Door Agenda

RTV Oost

Leerlingen Zevensprong maken levende grafieken.

Basisschool de Zevensprong besteedt woensdag 2 april op ludieke wijze aandacht aan de Nationale Rekendag; kinderen gaan levende grafieken maken! Ook houdt de school dan een open dag, net als veel andere basisscholen in Apeldoorn. Ouders en kinderen zijn van harte welkom tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Zevensprong gaat tijdens de Nationale Rekendag alle groepen en de school samen grafisch in beeld brengen. De leerlingen maken met z’n allen levende grafieken, waaruit bijvoorbeeld blijkt hoeveel boterhammen er worden gegeten per klas en door de hele school. Iedereen is welkom om de rekenkundige voorstellingen te bekijken, want de basisschool houdt tegelijkertijd een open dag. Kinderen van groep 8 leiden ouders en kinderen rond. Ze kunnen kijken in de klassen, kennis maken met leerkrachten en kinderen, spreken met de locatieleider, er is een hapje en een drankje, een springkussen en een attentie voor de kinderen.

Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom op 2 april. Heeft u vragen, neemt u dan gerust even contact op met de school of kijk op: www.zevensprong.nu

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?