open repetitie Musical Selection

7 oktober 2013, van 20:00 tot 22:00, Oude Apeldoornseweg 50, Apeldoorn

Door Agenda

Musesi

Houd je van zingen en acteren en spreekt musicalrepertoire je aan? Kom dan maandag 7 oktober kijken of meedoen met de open repetitie van de Musical Selection Singers (MuSeSi) in Apeldoorn. Er wordt gerepeteerd van 20.00-22.00 uur aan de Oude  Apeldoornseweg 50 in Apeldoorn. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst met koffie of thee. Op dit moment wordt er gewerkt aan repertoire van onder meer Andrew Lloyd Webber, de musical Jekyll & Hyde en De Jantjes. Binnenkort wordt gestart met repetities voor een nieuwe kerstmusical. Meer informatie vind je op www.musesi.nl of volg ons via www.facebook.com/musesi.apeldoorn.

Uitbreiding en ambitie
De 35 zangers en zangeressen van MuSeSi willen het huidige ledenbestand graag uitbreiden; alle stemsoorten zijn van harte welkom. Het Apeldoornse MuSeSi is inmiddels bekend in de wijde omgeving en verzorgt regelmatig avondvullende optredens, veelal met medewerking van een band. Dirigent is Henk Menkveld en de vaste pianist Gijs Hermans. Eens per twee/drie jaar wordt toegewerkt naar een nieuwe show of musical. Plezier in zingen en acteren zijn de belangrijkste drijfveren voor de leden; daarnaast is
er een grote onderlinge betrokkenheid. De amateurvereniging streeft naar professionaliteit en kwaliteit, zowel in de koor- als individuele zang, choreografie en presentatie. Om deze ambitie blijvend waar te kunnen maken is het zeer gewenst als er nieuwe leden bijkomen.
Kun je deze avond niet, maar ben je wel geïnteresseerd, dan kun je een andere afspraak maken via www.musesi.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?