Open repetitie Musical Selection Singers

8 april 2013, van 20:00 tot 22:00, Oude Apeldoornseweg 50, Apeldoorn

Door Redactie

Houd je van zingen en spreekt musicalrepertoire je aan? Kom dan maandag 8 april kijken en meedoen met de open repetitie van de Musical Selection Singers (MuSeSi) in Apeldoorn. Er wordt gerepeteerd van 20.00-22.00 uur aan de Oude Apeldoornseweg 50 in Apeldoorn. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst met koffie of thee. MuSeSi laat deze avond enkele nummers uit het repertoire horen, waaronder uit de musical Vertraagd, die afgelopen november in theater Orpheus te zien was. Op www.musesi.nl is meer informatie over MuSeSi te vinden.

Uitbreiding en ambitie
De 35 zangers en zangeressen van MuSeSi willen het huidige ledenbestand graag uitbreiden. Alle stemsoorten zijn van harte welkom; met een nadrukkelijke oproep voor mannen en jongeren om zich aan te melden. Het Apeldoornse MuSeSi is inmiddels bekend in de wijde omgeving en verzorgt regelmatig avondvullende optredens, veelal met medewerking van een band. Dirigent is Henk Menkveld en de vaste pianist Gijs Hermans. Eens per twee/drie jaar wordt toegewerkt naar een nieuwe show of musical. Plezier in zingen en acteren zijn de belangrijkste drijfveren voor de leden; daarnaast is er een grote onderlinge betrokkenheid. De amateurvereniging streeft naar professionaliteit en kwaliteit, zowel in de koor- als individuele zang, choreografie en presentatie. Om deze ambitie blijvend waar te kunnen maken is het zeer gewenst als er nieuwe leden bijkomen. Op dit moment oefent MuSeSi o.a. aan muziek uit de musical Jekyll & Hyde en liederen van Andrew Lloyd Webber.

Contact
Kun je deze avond niet, maar ben je wel geïnteresseerd, dan kun je een andere afspraak maken via de website www.musesi.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?