Opendag EHBO Beekbergen

3 augustus, van 10:0013:00 tot 12:0015:00, Gezondheidscentrum Papenberg, Loenenseweg 1

Door Agenda

Een nieuw jaar en dus een frisse start. Zo denken wij ook bij EHBO Vereniging Beekbergen en Omstreken. En wij beginnen dit jaar met het houden van een Open dag. Deze zal plaats vinden op zaterdag 10 februari in het gezondheidscentrum Papenberg aan de Loenenseweg 1 te Beekbergen. Tijdens deze open dag kunt u kennis maken met de diverse handelingen en vaardigheden die nodig kunnen zijn bij het verlenen van 1 e hulp. Er worden
demonstraties gegeven en u kunt natuurlijk ook zelf alles uitproberen! Er zal deze dag ook een Lotusslachtoffer aanwezig zijn die diverse kleine ongevallen zal uitbeelden, zeer interessant!

Bij de achteringang van het gebouw staat een van onze vrijwilligers klaar om u te verwelkomen en de weg te wijzen. Er is vrije inloop van 10:00-12:00 uur en van 13:00-15:00 uur. Dus bent u nieuwsgierig wat er allemaal komt kijken bij het verlenen van eerste hulp? Dan zien we u graag op 10 februari en wie weet ontdekt u de EHBO’er in uzelf.

Kijkt u voor meer informatie op de website www.ehbo-beekbergen.nl of volg ons via facebook.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Maandag 22 september 2014

Door Redactie

Medea Huisman

De heer H. van Gils (68) heeft op vrijdag 19 september 2014 uit handen van loco-burgemeester P. Blokhuis de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Dit gebeurde na afloop van een bijeenkomst met EHBO kaderinstructeurs in het Zonnehuis in Beekbergen.

De heer Van Gils is dit jaar 50 jaar actief als EHBO’er, niet alleen als vrijwilliger, maar de laatste 30 jaar ook als instructeur. Hij is actief geweest bij diverse EHBO-verenigingen, gaf lessen voor de Hartstichting, bij de kerk en op scholen. Bij zijn voormalige werkgever heeft hij de bedrijfshulpverlening opgezet en veel oefeningen georganiseerd.

Vanaf 1989 is hij vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente Beekbergen. Naast bezoek- en kerkvrijwilliger in het Zonnehuis, tekent hij al vanaf de start van Hospice De Spreng alle overledenen op in een gedenkboek.

Ruim tien jaar was Van Gils vrijwilliger voor de nazorg van Exodus, een organisatie die opvang en begeleiding biedt aan ex-gedetineerden.

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?