Opendag Gymnasium Apeldoorn

27 oktober, van 14:0017:30 tot 16:0019:30

Door Agenda

GYMNASIUM APELDOORN: BETROKKEN, ONDERSCHEIDEND EN NIEUWSGIERIG

Op woensdag 31 januari zet het Gymnasium Apeldoorn zijn deuren open. Iedereen die een goed beeld wil krijgen van de school is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 17.30 en 19.30 uur.

Kinderen uit groep 7 en 8 ervaren zelf hoe er les wordt gegeven. Wat houden vakken als Latijn, Grieks en filosofie in? Welke ondersteuning kunnen leerlingen verwachten die iets extra’s nodig hebben? Wat betekent het werken met de laptop samen met boeken? Hoe worden leerlingen verder uitgedaagd? Leerlingen van het gymnasium vertellen op de open dag zelf hoe dat gaat.

Het Gymnasium Apeldoorn heeft sinds 1913 een gerenommeerde naam met uitstekende resultaten. De school gaat volop met de tijd mee. Als Geo Future School biedt het Gymnasium het thema duurzaamheid vakoverstijgend aan. Als aspirant BegaafdheidsProfielSchool ontwikkelt de school een programma om leerlingen die (hoog)begaafd zijn verder uit te dagen en om hen te leren om te gaan met hun talenten. Beslist niet suf! Wel het enige zelfstandige gymnasium in de regio.

Iedereen mag anders zijn op Gymnasium Apeldoorn. Betrokken, onderscheidend en nieuwsgierig zijn onze kernwaarden. In een kleine en veilige school (674 leerlingen) ervaren de leerlingen dat dagelijks. Iedereen met een vwo-advies kan een gymnasiast worden. Ook leerlingen met een havo-vwo-advies kunnen dit soms aan.

De open dag vindt plaats op Gymnasium Apeldoorn aan de Kastanjelaan 10 in Apeldoorn. Voor meer informatie kunt u bellen naar 055 521 30 24 of kijk op www.gymnasium-apeldoorn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?