Opendag Scoutinggroep

6 juni 2015 - 29 mei 2015

Door Redactie

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell (SWIII/LBP) houdt op zaterdag 6 juni van 11:00 tot 15:00 uur een Open Dag op hun terrein aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Kinderen van alle leeftijden en hun ouders/verzorgers zijn die dag van harte welkom om kennis te maken met scouting. 

Activiteiten

Tijdens de Open Dag is er van alles te doen in het prachtige stuk bos aan de Jachtlaan. Dit bos is dan verdeeld in verschillende themagebieden. Zo is er een abseiltoren en kun je krat stapelen in het gebied “buitenleven”, Je kunt koken op een vuur of cake versieren in het gebied “veilig en gezond”. Zo is er voor iedereen een wat te doen, iets waar scouting ook voor staat. De ouders kunnen langs verschillende punten lopen voor meer informatie over scouting en de scoutinggroep zelf.

Vrijwilligers

Bij scoutinggroep SWIII/LBP zijn vrijwilligers van harte welkom! Dus ben jij creatief, avontuurlijk, verantwoordelijk en een teamspeler? Dan ben jij diegene die ze zoeken om leiding te komen geven. Scoutingervaring is absoluut niet noodzakelijk. Dus kom zaterdag 6 juni naar het terrein aan de Jachtlaan in Apeldoorn voor meer informatie of kijk op www.sw3lbp.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?