opening beachvolleybalseizoen bij Apeldoorn Beach

21 april 2013, van 10:00 tot 18:00, De Voorwaarts 55

Door Agenda

Apeldoorn Beach

Sportief en gezellige programma voor iedereen

Zondag 21 april is de kick off van het nieuwe beachseizoen in Apeldoorn. Met een sportief gevuld programma zet Apeldoorn Beach voor iedereen haar deuren open om het beachvolleyballen uit te proberen en te ontdekken wat deze nieuwe vereniging allemaal te bieden heeft. Met clinics voor kids van 6 t/m 11 jaar en de wat oudere jeugd door Michiel van Dorsten een seniorentoernooi en een gezellige barbecue met live muziek van de band Bl!ep.

10.00 – 11.00 uur Kids Play voor kids van 6 t/m 11 jaar | Clinic met Michiel van Dorsten Apeldoorn Beach wil zoveel mogelijk kinderen de kans geven kennis te maken met beachvolleybal. Speciaal voor de allerjongste sporters is daarom Kids Play ontwikkeld. Bij Kids Play trainen de kinderen volgens het KBSS systeem, en maken zo op een speelse wijze kennis met beachvolleybal. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Iedereen kan meedoen.

11.30 – 13.00 uur Beachclinic voor de jeugd van 12 tot 18 jaar met Michiel van Dorsten Met plezier samen sporten in het zand, en ontdekken dat beachvolleybal een ontzettend uitdagende sport is. Dat is wat tijdens deze clinic voorop staat. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Iedereen kan meedoen.

Michiel van Dorsten is één van de nieuwe spelers bij Beach Team Holland. De ambitie van Michiel is dat hij in 2016 mag beachen op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Apeldoorn Beach is dan ook heel trots dat Michiel in zijn drukke trainingsprogramma tijd vrij maakt om de kinderen bij hun eerste stappen in het zand te begeleiden en zijn passie voor het beachvolleybal met hen te delen.

14.00 – 18.00 uur Seniorentoernooi bij Apeldoorn Beach Voor iedereen vanaf 18 jaar die eens vrijblijvend mee wil doen aan een beachvolleybaltoernooi is dit de uitgelezen kans. Belangstellenden kunnen zich tot op de 21e april aanmelden met een team. Bij 24 teams zit het toernooi vol, dus vooraf opgeven wordt aangeraden. Een team bestaat uit 2 personen, man-man, vrouw-vrouw, maar ook man-vrouw is tijdens dit toernooi mogelijk. Het toernooi is niet alleen bedoeld voor bestaande clubteams, maar juist ook voor recreatieteams. Iedereen die zin heeft in een potje beachvolleybal, wel of geen ervaring, is welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar jeroen@apeldoornbeach.nl.

Deelname aan de clinics en het toernooi is GRATIS.

Vanaf 13 uur slingert Apeldoorn Beach de barbecue aan en begint de losse verkoop. Om 16 uur aanschuiven en genieten van een bbq-pakket, bestaande uit een broodje hamburger, saté en een worstje, kan ook. Dan wel even van tevoren opgeven via info@apeldoornbeach.nl

De sportvelden van Apeldoorn Beach zijn te vinden aan De Voorwaarts 55 in Apeldoorn, naast het Omnisport.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?