Opening expositie “Wilde Dieren”

25 augustus 2012, om 15:00, Koninginnelaan 40

Door Redactie

Martijn de Jonge

Natuurfotograaf Martijn de Jonge oa winnaar van de zilveren camera exposeert bij Wijnen&zn. Zaterdagmiddag 25 augustus start om 15.00 de foto-expositie ‘Wilde Dieren’.

Hij laat veel verschillende beelden zien van hoe dieren en vogels zich gaandeweg aan de mens hebben aangepast. Onder het motto ‘If you can’t beat them, join them’ toont Martijn onder andere ooievaars die broeden in een Spaanse auto, dolfijnen die surfen in de boeggolf van een veerboot en vossen in de duinen bij Haarlem.

Martijn de Jonge is een veelzijdige natuurfotograaf die bij de Wildlifephotographer of the Year in 2008 onderscheiden werd met een Highly Commend-award. Juni 2012 kwam bij de KNNV-uitgeverij zijn boek ‘Walvissen kijken in Europa’ uit, de afgelopen maanden was hij bij vele media te gast zoals bij Vroege Vogels en Radio-1 Sportzomer.

Het boek is tijdens de opening te verkrijgen.

We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Bijgevoegde foto’s mogen eenmalig en alleen ter aankondiging van de tentoonstelling gratis worden gebruikt. Er zijn nog meer foto’s beschilbaar, laat het ons even weten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?