Opening FilmOase & Gigant Terras

8 juli 2012, van 16:00 tot 22:00, Gigant

Door Redactie

Eerder werd al aangekondigd dat Gigants FilmOase in Apeldoorn ook deze zomer in juli en augustus weer heel erg veel te bieden heeft voor wie lekker veel naar de film wil én voor wie samen wil genieten van een lekkere middag of avond uit in meerdere opzichten. De eerste editie van de FilmOase zondagmiddagen, op 8 juli, is daar een sprekend voorbeeld van.

Opening

Om 16.00 uur vindt op het nieuwe terras de onthulling plaats van een serie foto’s van de hand van Apeldoorns fotografe Medea Huisman. Op haar persoonlijk verzoek zal collega- fotograaf Peter Vroon, zelf geen onbekende in Gigant, de opening verrichten. Sinds januari heeft Medea Huisman 7 maanden lang de maandagenda en website van Gigant steeds weer voorzien van inspirerende achtergrondbeelden. Een deel van deze serie is vanaf 8 juli op groot formaat te bewonderen op het terras van Gigant. Zo krijgt de steeg waar het terras gevestigd is gelijk extra kleur en sfeer.

Plato’s Muziekcafé

Vanaf 16.30 verzorgt de Duitse folk/indieband Talking to Turtles een concert in het kader van Plato’s Muziekcafé. Als het weer het toelaat speelt de band op het terras. Talking to Turtles toog naar Seattle om hun 2e album op te nemen in de studio’s waar onder andere The Shins en Band of Horses hun albums opnamen. Het concert is gratis toegankelijk.

Bring Your Own BBQ

Na afloop van het muziekcafé zijn de barbecues opgewarmd en kan iedereen zijn zelf meegebrachte vlees-, vis- of vegaspiesjes te voorschijn halen. Want de succesvolle Bring Your Own BBQ is deze zomer weer terug! Gigant zorgt wederom voor het brood, de sauzen, het eetgerei en een rijkgevulde bar.

Gevarieerd aanbod aan films

Voor wie rondom of tijdens deze activiteiten op zondag 8 juli een filmpje wil pakken, is er een zeer gevarieerd aanbod:

  • 14.00 uur – familiefilm: Mijn avonturen door V. Swchrm
  • 14.15  uur – familiefilm: het prachtige en bekroonde Kauwboy
  • 16.00 uur – The Best Exotic Marigold Hotel: Engelse pensionado’s stranden in een aftands Indiaas hotel…Deze film is ook te bezoeken als onderdeel van het Hotel Stories arrangement dat Gigant i.s.m. CODA organiseert.
  • 16.15  uur – Footnote: over de rivaliteit tussen een vader en zijn zoon, die beide de Talmoed bestuderen
  • 20.00 uur – On the Road: de boekverfilming van het ultieme  ‘beatboek’
  • 20.15  uur – The Descendants: een fraai verteld familieverhaal met vader George Clooney in de hoofdrol. Prachtige beelden van Hawaii ook, voor een beetje vakantiegevoel.
  • 20.30 uur – Jiro Dreams of Sushi: de documentaire waarna je alleen nog maar sushi wil eten! (Tevens op vrijdag 6 juli te zien, i.h.k.v. Cinemaal)

Tell it to the World!

Vanaf heden beschikt Gigant Café over gratis WIFI, zodat iedereen kosteloos via zijn smartphone met vrienden kan delen waar het goed toeven is! Vraag om het wachtwoord bij het barpersoneel.

Zomerpas

Zo’n mooi programma nodigt natuurlijk uit om vaker naar de film te gaan. Daarvoor heeft Gigant de Zomerpas bedacht. Bij aanschaf van deze pas voor €5,00 krijgt het publiek bij ieder filmbezoek €2,00 korting. De Zomerpas is geldig in de maanden juli en augustus van dit jaar en is persoonsgebonden. De Zomerpas is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Voor wie nu al een Gigant lidmaatschap aanschaft voor het nieuwe cultureel seizoen dat ingaat per 1 september, ligt er een gratis Zomerpas klaar!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?