Opening foto-expositie “Ander Perspectief” in Pop Up Park 055

26 juli 2015, van 14:00 tot 17:00, Pop Up Park, Oranjerie

Door Redactie

© Fred Vester

Een foto-expositie met een kijk op moderne architectuur door de lens van fotoraaf Fred Vester Op 26 juli 2015 gaat de expositie “Ander Perspectief” van start in het Pop Up Park 055 in Winkelcentrum Oranjerie te Apeldoorn.

In deze expositie brengt Fred Vester zijn kijk op moderne architectuur in beeld en om een ieder ander hier van te laten meegenieten. In zijn eigen woorden zegt hij: “Mijn uitdaging is om foto’s van moderne architectuur te maken met een eigen blik en visie en op een manier die de architect zelf misschien niet bedacht had. Tegelijkertijd wil ik de mensen een idee geven om op een andere manier naar onze huidige bouwvormen te laten kijken en hen meegeven om niet van een afstand er naar te kijken. Mijn foto’s moeten je het gevoel geven dat je zelf bijna een onderdeel van zo’n bouwwerk bent.”

Vester vervolgd: “Maak eens een kader door je duimen en wijsvingers van beide handen tegen elkaar aan te houden en kijk dan wat je in beeld krijgt. Je zult versteld staan. Er valt nog veel te genieten van de moderne bouwwijze, die tegenwoordig uit veel glas en een open structuur bestaat.”

In ruim 20 beelden neemt de Apeldoorner Fred Vester je mee naar zowel het exterieur als het interieur van moderne vormgeving. De expositie wordt geopend om 14.00 uur tijdens de openingstijden van het Pop Up Park 055. Het park en Winkelcentrum Oranjerie zijn tijdens deze koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Iedere Apeldoorner is bij deze uitgenodigd voor de opening van deze expositie. Voor een hapje en drankje wordt tijdens de opening gezorgd. Na de opening is de expositie “Ander Perspectief” in de hele maand augustus in het park te bewonderen. Meer informatie van deze expositie en het werk van Fred Vester vind je op www.fredvester.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?