Opening Galerie PS20

4 november 2017, Galerie PS20, Stationsstraat 45A, Apeldoorn

Door Agenda

Vanaf 4 november tot en met 30 november 2017 exposeren Adrie van der ven, Marianne Breugelmans en Hans Markveldt met schilderijen in Galerie PS20 in Apeldoorn.

De tentoonstelling wordt feestelijk geopend op zaterdag 4 november in de galerie door Walter van Teeffelen, voormalig beleidsmedewerker van het ministerie van WVC, directeur van Avanti Productions, hoofdredacteur van PublisherPartners. De opening wordt opgeluisterd met muziek en zang van Maarten Poeth.

Adrie van der Ven beeld psychologische thema’s vanuit gevoelsbeleving uit in vorm en kleur. . Een gevoelsbeleving is de eerste opzet, later wordt het overgenomen door het schilderen, dan wordt het doek een schilderij los van de eerdere intentie.

Marianne Bruegelmans kiest vaak architectuur als onderwerp. Gefragmenteerde foto- en textuurmaterialen verwerkt ze in diverse lagen met acrylverf. Ze speelt met perspectief en zichtlijnen in de compositie zodat de kijker zelf een beeld en gevoel bij het schilderij krijgt.

Hans Markveldt schildert en fotografeert zinnenprikkelende composities. Bij voorkeur van stoelen, bloemen en vrouwelijke (half)naakt modellen. Hij heeft duidelijk oog voor schoonheid en sensualiteit. Hij maakt geen nadrukkelijke stemmingen, de kijker kan die hierdoor zelf bepalen.

Het bezoeken van de tentoonstelling kan van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 15.00 en op zaterdag van 11.00 tot 16.00. Ook kunt u een telefonische afspraak maken met nummer
+31 6 28932293 van Bert Diks.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?