Opening Tentoonstelling Peter Lous

22 januari 2014 - 23 februari 2014, van 00:00 tot 23:59, ACEC Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdag 25 januari om 16.00 uur is de opening van de tentoonstelling met foto’s van de Apeldoornse fotograaf Peter Lous. De opening zal worden verricht door Edward Sturing, oud prof voetballer van onder andere Vitesse en speler van het Nederlands elftal en nu professioneel voetbaltrainer.

Peter Lous is sinds 1994 zelfstandig fotograaf te Apeldoorn.In de weekenden is hij veel te vinden bij sportwedstrijden en doordeweeks werkt hij voor bedrijven als CNV – Gemeente Apeldoorn – ANP – Panorama – FNV – Parool – Rabobank – Wegener e.a. Sinds 2000 is hij veelvuldig langs de sportvelden in binnen en buitenland te vinden. Zo is Peter bij diverse EK – WK en Champions League wedstrijden aanwezig als fotograaf. Ook in 2014 zal hij aanwezig zijn bij het WK in Brazilië. Daarnaast zit hij elk weekend bij Eredivisie en Jupiler League wedstrijden.

De tentoonstelling bestaat uit twee delen. Een caleidoscopisch overzicht van AGOVV en de uiteindelijke teloorgang van deze club. Een belangrijk deel van de Apeldoornse geschiedenis.
Daarnaast zijn er foto’s te zien van de grote wedstrijden, zoals de Champions League Finale van Bayern tegen Barcelona met onder andere Messi en Riberi.

Aansluitend is er het kunstenaarsbuffet om 17.30 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?