Opening Wilhelminaring

27 augustus 2016, om 13:00, CODA Museum Apeldoorn,

Door Agenda

 

CODA Museum en de Stichting Wilhelminaring presenteren van 21 augustus tot en met 25 september een overzicht van de winnaars van de Wilhelminaring, oevreprijs voor de beeldhouwkunst. Dit overzicht omvat portretfoto’s van de winnaars, afbeeldingen van de ringen ontworpen door diverse beeldend kunstenaars en de gedichten die ter gelegenheid van de prijs telkens geschreven zijn. Fotograaf en beeldend kunstenaar Anaïs Lopez maakte voor deze editie een serie unieke portretfoto’s.

De opening heeft plaats op 27 augustus om 13.00 uur in het auditorium van CODA. De opening wordt verricht door Carin Reinders, directeur-bestuurder van CODA en Fokko Spoelstra, penningmeester van de Stichting Wilhelminaring.

Lin Adams, derdejaars student Theater aan ArtEZ in Arnhem en Abel Enklaar, derdejaars student Interdisciplinary Arts in Maastricht dragen de gedichten voor die tot op heden gemaakt zijn voor de winnaars en hun werk in het Sprengenpark.

Uw aanwezigheid bij de opening en uitreiking kunt u kenbaar maken door een mail te sturen o.v.v. het aantal personen en Wilhelminaring naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

www.coda-apeldoorn.nl/wilhelminaring en www.wilhelminaring.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?