Opening winkel Van Bamboe

30 mei 2014, om 09:30, Schubertlaan 16B

Door Redactie

Van Bamboe

Op Vrijdag 30 mei a.s. om 9.30 uur opent Van Bamboe als eerste een winkel in Nederland waar uitsluitend kleding, textiel en andere producten van bamboe zullen worden verkocht!

Wat 3 jaar geleden begon als een kleine webshop met 2 kleuren t-shirts en een paar verschillende sokken is inmiddels uitgegroeid tot een webshop van formaat met een uitgebreid assortiment aan ondergoed, kleding en textiel. In de winkel zullen niet alleen die producten te koop zijn maar ook zaken als servies van bamboe, speelgoed van bamboe, skateboarden en een bamboe fiets. Alle producten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en zijn zeer goed betaalbaar.

Bamboe kleding en textiel blijft koel aanvoelen in de zomer, maar warm in de winter. Bamboe neemt 4x meer vocht op dan katoen, is antibacterieel en neemt geen (transpiratie)geurtjes aan! De producten van bamboe zijn dus meerdere dagen achter elkaar te gebruiken.

Vanaf vrijdag 30 mei a.s. kan een ieder bij Van Bamboe terecht voor meer productinformatie en kunnen alle producten worden bekeken en gepast. Handdoeken, kussens, ondergoed, t-shirts, jurkjes, sokken, luiers, rompertjes, zoogcompressen en (yoga)broeken zijn zomaar een greep uit het assortiment, welke nog vrijwel maandelijks wordt uitgebreid!

Nieuwsgierig geworden naar producten van Van Bamboe? Kijk ook eens op www.vanbamboe.nl. Overigens bevat de winkel welke wordt gevestigd aan de Schubertlaan 16B in Apeldoorn momenteel een veel uitgebreider assortiment dan de webshop.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?