Opera: Les Vêpres Siciliennes (De Siciliaanse Vespers)

4 november 2013, JT Bioscoop Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen apeldoorn

Wilt u vooraan zitten bij enkele klassieke stukken in Covent Garden? Vanaf september draait JT Bioscopen in samenwerking met Royal Opera House iedere maand volledig live een fantastische, bijzondere of zelfs aangrijpend werk van enkele klassieke grootmeesters op het gebied van opera en ballet. Herontdek onder meer Giselle, The Sleeping Beauty en Don Quixote in de luxe van een fijne bioscoopstoel en een groot projectiescherm.
Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.
Over de voorstelling
Het aankomende seizoen worden tien bijzondere optredens gespeeld: vijf operastukken en vijf balletvoorstellingen. Op maandag 4 november kunt u genieten van de voorstelling Les Vêpres Siciliennes. Een groots, vergeten stuk van Verdi wordt voor het eerst in het Royal Opera House opgevoerd volgens de fantastische visie van operameester Stefan Herheim.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?