Opera: Parsifal

18 december 2013, JT Apeldoorn

Door Agenda

www.jt.nl

Op woensdag 18 december kunt u voor slechts € 17,50 genieten van het operastuk Parsifal. Het epische meesterwerk van componist Wagner komt terug naar Covent Garden in een volledig nieuw perspectief, gemaakt door Stephen Langridge.

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts € 17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.

Over de voorstelling
Het aankomende seizoen worden tien bijzondere optredens gespeeld: vijf operastukken en vijf balletvoorstellingen. Op woensdag 18 december kunt u genieten van het operastuk Parsifal. Het epische meesterwerk van componist Wagner komt terug naar Covent Garden in een volledig nieuw perspectief, gemaakt door Stephen Langridge.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?