Sportpenning en sportverkiezingen

25 januari 2017, VSA Sportraad Apeldoorn, Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Door Agenda

De Sportraad Apeldoorn gaat in samenwerking met de Gemeente Apeldoorn haar sporters huldigen door middel van de Sportverkiezingen en uitreiking Sportpenningen 2016. Deze huldigingen vinden plaats op woensdag 25 januari 2017 in de Raadszaal van het Stadshuis van de gemeente Apeldoorn. De sporthuldigingen worden gesplitst in twee delen.

Aan het einde van de middag worden de jonge sporters tot 16 jaar gehuldigd met een sportpenning.
‘s Avonds worden de sportpenningen uitgereikt aan de sporters vanaf 16 jaar en vindt de verkiezing van sportman, sportvrouw, sportploeg en sporttalent 2016 plaats. Dit jaar wordt voor het eerst de verkiezing van sporter/sportploeg met een beperking gehouden.

De Sportraad Apeldoorn houdt zo goed mogelijk bij wie er in aanmerking komen voor een sportpenning via de media maar willen natuurlijk voorkomen dat er iemand vergeten wordt. Via deze weg roept de Sportraad verenigingen en burgers op om hun Nederlands kampioenen (of hoger) op te geven.

Op de site van de Sportraad (www.sportraad.nl) zijn de criteria voor deelname en de aanmeldingsformulieren te vinden. Nieuw voor de sportverkiezingen is dat ook de burgers mee kunnen stemmen via het Apeldoorns Stadsblad. De komende tijd leest u hier meer over in dit blad.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?