Opsporing Verzocht: twee Apeldoornse overvallen

15 mei 2012, van 21:30 tot 22:10, Nederland 1

Door Redactie

Joke de Wolde

Twee Apeldoornse overvallen zullen worden getoond bij het tv-programma Opsporing Verzocht.

UPDATE: de overvallen worden niet op 8 mei, maar dinsdag 15 mei vertoond.

De eerste overval was op cafetaria Pinksterbloem aan de Pinksterbloem en werd meer dan een jaar geleden gepleegd, op donderdagavond 10 maart 2011, iets voor half elf  ‘s avonds. De politie denkt dat door het tonen van de bewakingsbeelden mensen tips hebben over wie de overval destijds pleegde. De twee donkergeklede overvallers bedreigden de eigenaar en een medewerkster met vermoedelijk een vuurwapen. Er waren geen klanten in de zaak. De daders, die hun gezicht met iets donkers hadden bedekt, zijn met een geldbedrag weggerend.

De overval op de computerwinkel op de Eglantier werd vrijdagmorgen 13 april, rond kwart over tien, gepleegd. Een winkelmedewerker raakte na een worsteling gewond door het mes van de overvaller. Er zal een compositietekening van de dader worden getoond, in de hoop dat iemand de man herkend.

De overvallen zijn dinsdagavond iets na half tien te zien op Nederland 1 op tv. Geen tijd? De beelden zijn terug te kijken op opsporingverzocht.nl of in de herhaling op woensdag 16 mei om 11:15 op Nederland 2. Tips zijn natuurlijk nu al welkom via de Politietiplijn op 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?