Optreden EMERALD a Tribute To Thin Lizzy in Art Cafe Sam Sam

5 oktober 2013, om 21:30, Artcafé Sam Sam in Apeldoorn

Door Agenda

Art café Sam Sam

Apeldoorn –  Zaterdag 5 oktober vanaf 21.30 uur zal Artcafé Sam Sam te Apeldoorn op haar grondvesten trillen met een optreden van Nederlands nieuwste Thin Lizzy Tribute Band: EMERALD a Tribute to Thin Lizzy. Vijf doorgewinterde muzikanten en Thin Lizzy liefhebbers in hart en ziel zullen deze avond de jaren ´70 laten herleven met een ode aan de legendarische Ierse hardrockband Thin Lizzy en diens legendarische frontman Phil Lynott. Liefde voor Lizzy Samengebracht door hun diepgaande liefde voor de  Ierse hardrockband Thin Lizzy (onder meer bekend van de hits Whiskey in the Jar en The Boys Are Back In Town) heeft de vijfmans rockformatie Emerald de krachten gebundeld om als Thin Lizzy Tribute Band op zo authentiek mogelijke wijze een muzikale ode te brengen aan Phil Lynott en de zijnen. De vijf bandleden, waarvan de zanger uit Apeldoorn afkomstig is, hebben los van elkaar jarenlange ervaring opgedaan in diverse professionele (hard)rock- en metalbands, en hebben daarmee al een rijke carrière in de muziekwereld achter de rug. Met hun ervaringen gebundeld, heeft Emerald maar één doel: met de huidige bezetting muziekliefhebbers en (hard)rockfans uit alle windrichtingen te laten genieten van de beste Thin Lizzy nummers.

Spannende setlist.
De vele uren in de oefenstudio hebben geresulteerd in een sterke en afwisselende setlist, bestaande uit een bijna twee uur durend repertoire van Lizzy-covers met zowel bekende hits als minder bekende pareltjes. Stevige rock en gevoelige ballads wisselen elkaar af en houden de spanning en variatie hoog. Het eerste optreden van Emerald vond begin dit jaar plaats in Harderwijk, waarna de kersverse Tribute band al snel en met groot succes optredens op festivals en podia in Amersfoort, Wormerveer, Hardenberg en Bergentheim mochten verzorgen. En dan is nu Apeldoorn aan de beurt om kennis te  maken met Nederlandse nieuwste Thin Lizzy Coverband. Wees voorbereid op dreunende baslijnen, gierende gitaren, krachtige zang en allesvernietigende drums, want Emerald is Ready to Rock!

EMERALD bestaat uit: Martijn Koerselman (basgitaar), Wilco Lindeboom (gitaar), Bart Eleveld, (gitaar), Florian Groothuis (drums) en Mark Heus (zang).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?