Optreden Hans Dulfer met Scissors tijdens Borrelnood Old skool in concert

21 maart 2014 - 17 maart 2014, om 17:00, @tot2021

Door Redactie

De Borrelnood

Op 21 maart a.s. gaat het dak eraf tijdens de 70e editie van de Borrelnood in @tot2021 op de hoek Stationsstraat/ Molenstraat. Niemand minder dan Hans Dulfer treedt op met zijn Scissors formatie, het belooft een te gekke avond te worden! Iedereen is welkom vanaf 17.00u.

De ongekroonde koning van de Nederlandse jazz, Hans Dulfer, is boegbeeld van het muzikale project Scissors. Maurits (handieMan) de Weert is de drijvende kracht. Samen met 3 andere muzikale geniën staan zij op het Borrelnoodpodium garant voor een enorme swingavond. Naast Scissors zorgt ook dj Jazzper dat de voetjes flink van de vloer kunnen. En er is nog meer. Sketsching Maniac is live aan het tekenen en Simon van der Weert biedt ter plekke een workshop schilderen aan. Souris kledingverhuur is aanwezig en ook aan een warme maaltijd is gedacht.

Kom op tijd
Naast het programma is ook de locatie heel bijzonder. Het voormalig ROC gebouw aan de Stationsstraat, vandaag de dag @2021 genoemd, is in samenwerking met Wytze Kuijper van ZOOOW! building formats en vastgoedbeheerder Kabath speciaal voor deze Borrelnood omgetoverd tot concertzaal. Om het concert mogelijk te maken, betalen bezoekers tijdens deze editie eenmalig 5 euro. Er is geen pinautomaat aanwezig. De organisatie raadt aan op tijd te komen. Als de zaal vol is, sluiten de deuren voor dit unieke event!

Over de Borrelnood
De Borrelnood’ is een initiatief van én door Apeldoornse creatieven zonder een commercieel karakter. Iedereen is van harte welkom! Elke derde vrijdag van de maand ontmoeten de vrienden van ‘De Borrelnood’ elkaar vanaf 17:00. Het lijkt misschien op een netwerkbijeenkomst maar dat is het niet!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?