Optreden Sarah Smith en YourS

29 november 2015, om 16:00, Art-Café Sam Sam, Van kinsbergenstraat 17, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 29 november zal de Canadese singer song writer en rock zangeres Sarah Smith samen met het Apeldoorns akoestische duo YourS een optreden geven in art cafe Sam Sam te Apeldoorn.

Sarah Smith vergaarde internationale roem als lead zangeres van de rock band the Joys. Met haar debuut solo cd Stronger Now bewees ze dat ze met haar krachtige rauwe stem geen begeleiding nodig heeft om haar rock nummers ten gehore te brengen. Haar nieuwe cd The Journey is internationaal zeer goed ontvangen.In Canada heeft Sarah o.a. een award gekregen voor beste rock zangeres en beste singer song writer.

Yours is een akoestisch duo bestaande uit twee leden van de Apeldoornse rock band Carve nml leadzanger Richard Joris en gitarist Raymond Ter Riet,naast het stevige rock werk van Carve zochten beiden een formule om ook op een andere akoestische manier hun creativiteit kwijt te kunnen.

Vorig jaar hebben deze artiesten al twee keer samen het podium gedeeld en waren zo onder de indruk van elkaar dat ze dit nu graag een vervolg willen geven.

De aanvang van het optreden is 16.00 uur entree gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?