Oriënteren op een onderwijsbaan in de regio

12 april 2017, van 15:30 tot 18:00, Edison College, Waleweingaarde 103, Apeldoorn

Door Agenda

Voor iedereen die op zoek is naar een baan in het voortgezet onderwijs, of zich oriënteert op werken in het VO, is er op woensdag 12 april een onderwijsbanenmarkt in Apeldoorn. De bijeenkomst wordt georganiseerd door twee Apeldoornse schoolbesturen: de Stichting AVOO en de Veluwse Onderwijsgroep.

De banenmarkt is bedoeld voor bevoegde (herintredende) docenten en bijna afgestudeerden aan de lerarenopleidingen. Ook hbo’ers en wo’ers die een overstap naar het onderwijs overwegen, zijn van harte welkom. Voorwaarde is wel dat zij een vooropleiding hebben die aansluit bij een tekortvak in het voortgezet onderwijs. Bijvoorbeeld Nederlands, Engels, Duits, Frans, klassieke talen, wiskunde, natuurkunde of scheikunde.

Oriënteren en netwerken
Tijdens de onderwijsbanenmarkt kunnen bezoekers zich oriënteren op werken in het voortgezet onderwijs, netwerken met scholen en zich laten informeren over actuele en te verwachten vacatures. In korte gesprekken in de stands van de scholen maken bezoeker en school kennis met elkaar en bepalen of er voldoende klik is voor een vervolgafspraak.

Naast de stands van 12 VO-scholen zijn er 4 verschillende hogescholen aanwezig, die de bezoekers informeren over het behalen van een lesbevoegdheid. Ook zijn er presentaties over de te zetten stappen bij een carrièreswitch en vertelt een ervaringsdeskundig over de overstap naar het onderwijs.

Onderwijsbanenmarkt Apeldoorn
woensdag 12 april van 15.30 tot 18.00 uur
Edison College, Waleweingaarde 103 in Apeldoorn

Belangstellenden kunnen zich vooraf aanmelden via www.onderwijsbanenmarkt-apeldoorn.nl

Aanwezige scholen: AOC Oost Twello, Christelijk Lyceum Apeldoorn, De Heemgaard Apeldoorn, Edison College Apeldoorn, Gymnasium Apeldoorn, Isendoorn College Warnsveld, Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn, RSG Noord Oost Veluwe Epe, RSG Slingerbos Levant Harderwijk, Sprengeloo Apeldoorn, Veluws College Mheenpark Apeldoorn, Veluws College Twello

Foto: onderwijsbanenmarkt 2016

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?