Orpheus voorstelling: On Golden Pond

8 mei 2014, om 20:00, Orpheus

Door Agenda

Orpheus

Met Bram van der Vlugt en Jenny Arean.

On Golden Pond laat op ontwapenende wijze zien hoe krachtig en belangrijk familiebanden zijn en wat er kan veranderen in slechts één zomer. Een prachtig toneelstuk mede naar een indrukwekkende film, neergezet door topacteurs.

Ethel (Jenny Arean) ziet hoe haar man Norman (Bram van der Vlugt) minder onthoudt, af en toe in de war is en de weg terug naar huis niet altijd meer weet te vinden. Vanuit hun sfeervolle buitenhuis aan het water ziet Norman het leven soms met lede ogen aan en voorziet het op zijn cynische en humorvolle wijze van commentaar. Hij wordt over een paar dagen tachtig en ter ere daarvan nodigt Ethel hun dochter Chelsea (Saskia Temmink), met haar verloofde en stiefzoon, uit die zij jarenlang niet hebben gezien. De relatie tussen Norman en zijn dochter is gecompliceerd en ongemakkelijk. De stiefzoon daarentegen blijkt het heel goed te kunnen vinden met zijn ‘opa’. Hij trekt er met hem op uit en maakt Norman aan het lachen. Na enige tijd wordt het Chelsea pijnlijk duidelijk hoe goed haar stiefzoon en vader op elkaar zijn ingespeeld: Zij hebben de band waar zij haar hele leven naar heeft verlangd.

On Golden Pond is het cadeau van producent Niehe Van Lambaart aan Bram van der Vlugt die aan het eind van dit seizoen de respectabele leeftijd van tachtig jaar bereikt. ‘Een mooier cadeau voor één van de grootste theaterpersoonlijkheden van Nederland konden we niet bedenken’.

Donderdag 8 mei, 20.00 uur
Rabobankzaal
1e  rang: € 29,50
2e rang: € 27,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?