Paaseierbeurs Apeldoorn

25 februari 2017, van 10:00 tot 17:00, Hotel van der Valk Apeldoorn - de Cantharel, Van Golsteinlaan 20, Apeldoorn, €3,-

Door Agenda

Met Pasen en voorjaar in aantocht is het weer tijd voor Paaseierenmarkten!

De eerste grote Paaseierenmarkt in Nederland wordt gehouden op 25 en 26 februari
in Hotel van der Valk Apeldoorn – de Cantharel
Van Golsteinlaan 20 7339 GT Apeldoorn

In de sfeervolle Zalen van de Cantharel zullen 26 ei-kunstenaars uit Nederland, Duitsland en Belgie u graag laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken.

Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Natuurlijk hebben wij bewondering voor alle deelnemers maar heel speciaal deze keer Bettina Regeling uit Apeldoorn, de van oorsprong uit Paraguay komende kunstenares was vorig jaar aanwezig met haar prachtige beschilderde veren, dit jaar met veren maar nu ook eieren.

Kom op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2017 naar Apeldoorn voor alle prachtige eieren, Iconen, de prachtige veren en eieren van Bettina, paasdecoratie, kunst of gewoon voor de gezelligheid

De eierbeurs is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.
Ingang conferentiezalen u kunt de beurs ook per lift bereiken
U bent van harte welkom.
Zie www.reurei.nl
www.facebook.com/reurei

De entree bedraagt € 3,00

Voor informatie:
Dini Eggink
Barchemseweg 3b
7261DA Ruurlo
06-54353728
dini@reurei.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?