Paaseierenbeurs Apeldoorn

15 maart 2014 - 16 maart 2014, van 10:00 tot 17:00, Hampshire Hotel Apeldoorn

Door Agenda

Op 15 en 16 maart 2014 organiseert “Reurei” voor de tweede keer de Paaseierbeurs in Apeldoorn deze keer in de zalen van Hampshire hotel Apeldoorn Soerenseweg 73 7313 EH Apeldoorn

De sfeervolle zalen van hotel Apeldoorn zullen volledig bezet zijn met 35 ei-kunstenaars uit Duitsland, Roemenië en Nederland. Ze laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschilderd en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen één hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van de Paaseierenbeurs meer dan de moeite waard.

Uit Duitsland aanwezig Ditha Schuster en Norma Venrooij. Zij schildert prachtig Delfts blauw en heel bijzonder; de deelname van de Roemeense Viorica Semeniuc. Zij beschildert haar eieren volgens de Roemeense traditie.

Uit Apeldoorn Piet Mongree hij noemt zich pyrograaf/pointillist hij brand figuren op houten eieren en Francina Pas met haar sieraden gemaakt van eierschaal.

Kom op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2014 naar Apeldoorn voor de prachtige eieren, Iconen, paasdecoratie, kunst of gewoon voor de gezelligheid. De eierbeurs is beide dagen geopend voor publiek van 10:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie kun je vinden op de website.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?