Pak de regie in je leven

25 maart 2018, van 11:00 tot 12:30, Heerlijk Lokaal, Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn

Door Agenda

In de bijeenkomst van Sunday Assembly op zondag 25 maart gaat het om je persoonlijke balans. Je raakt gemakkelijk het evenwicht tussen werk en privé kwijt door thuiswerken, drukte, reorganisatie enzovoort. Maar ook bijvoorbeeld grootouders die worden ingeschakeld bij de opvoeding van een kleinkind, kunnen de balans verliezen. En dan is de vraag “hoe luister ik naar mezelf, hoe pak ik de regie in mijn leven terug?”

Daarover praten de deelnemers van de Sunday Assembly met Bert-Jan van der Mieden die ook zijn muziek laat horen. Bert-Jan begeleidt sinds 1992 vanuit zijn bureau Pyramide individuen, teams en organisaties als levens- en organisatieregisseur en treedt op als spreker / pianist.

Sunday Assembly Apeldoorn organiseert elke maand een bijeenkomst, waarin mens en natuur centraal staan en waarin de bezoekers het leven vieren. Ze genieten van muziek, luisteren naar een inspirerende presentatie en gaan met elkaar in gesprek. Het motto van Sunday Assembly is: “Leef beter, help vaker en verwonder je meer”

Kijk voor meer informatie op: http://apeldoorn.sundayassembly.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?